Hur man kan styla en Barbour jacka

Jag har varit på staketet om Barbour jackor ett tag nu. Nästan varje flicka på Georgetown (#janehoya) hade en. Minuten svalare vädret rullade runt, du kunde barbour jacka outlet inte promenera från främre portarna barbour jacka till Lau (vårt bibliotek) utan att se minst världsarven.. på både tjejerna och killarna. Jackorna är super maskulin och rik historia.

”Historien om Barbour började 1894 i Market Place i South Shields. Idag det 5th generation familjeägda företag fortfarande i nordost, med Barbours huvudkontor ligger i Simonside, South Shields. ”Även om det källor produkter från hela världen, Barbours klassiska vax jackor tillverkas fortfarande barbour jacka online för hand i barbour jacka outlet fabriken i Simonside och varje år över 100 000 jackor bearbetas via de centrala, dotterbolag barbour dam och lokala kundtjänst för service.”
via Barbour
Jag måste erkänna att manlighet skrämmas mig lite. Men, jag är officiellt såld. Det förvandlas till min gå-till-jacka för casual ärende kör, snabba resor till Starbucks på tidig helg morgon och mindre-än-idealen väderförhållanden.
Tuckernuck (en longtime College Prepster favorit) skickade mig den kvinnors barbour outlet marinen Beadnell jacka att granska och det har varit kärlek ända sedan dess.

Bara så råkade jag köra in min vän F.E. Castleberry (av ogenerat Prep!) på Upper East Side samtidigt bär den. Fred, är naturligtvis aldrig utan kamera laddad och redo att gå. Han tog detta sköt några kvarter norr om Met. Definitivt swing av hans ursprungliga inlägget för barbour rea hela kroppen skott! Det sättet som barbour sverige han fångat det vackra ljuset är denna dag lite fascinerande. Jag glömma hur fantastisk New York City kan vara tills jag ser barbour quilted jacka outlet att det fångas såhär.
Jag är allvarligt skyldig att gå och läsa e-postmeddelanden på min telefon… eller ännu värre, svarar på mail på min telefon… medan promenader. Jag glömma att slå upp och ta det hela i. Jag är så glad just nu och detta ljus sparas för evigt!

I denna bild, jag bär: skinny jeans, ridstövlar (liknande), ruggig blus och en Brooks Brothers-tröja. Jag gillar verkligen den androgyna jackan och tröja, men de feminina detaljerna av barbour herr blusen försiktigt fram från kragen och ärmarna. (Och bor i mina ridstövlar… bor i dem..)

Såvitt styling en Barbour jacka går, tror jag verkligen att allt barbour jacka outlet är tillåtet! Det är inte något att verkligen tänka över. Bär med leggings (suck!), hunter stövlar, barbour jacka rea och en chunky kabelstickad tröja för en super avslappnad casual (och mysiga) look. Eller helt enkelt kasta över vad du har planerat att bära för dagen! På något sätt… den bara fungerar.
Tack Fred för fotot och Tuckernuck för fantastisk Barbour jackan!
Har du en Barbour? Hur gör du / vill du styla en?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *