Barbour jackor & rockar – läder jackor & vinterjackor för män bäst

Efter att pälsen i flera inlägg, jag bestämde mig att undersöka vidare. Vad var det som var så speciellt med denna vaxad päls från Barbour? Och vad sjutton är en ”vaxade” päls ändå? Vad jag lärde mig var ganska fantastisk. Barbour har gjort sina vaxade rockar och jackor i de kustnära stad i South Shields (England) sedan 1894. barbour jacka outlet Den yttre delen av pälsen är 100% bomull som är har vaxat i en speciell process Barbour gör som gör pälsen i princip vattentäta. Det har för att hålla dig fin och torr i alla regniga/disigt väder.

Dessa rockar är så omtyckt av folk som bär dem, de ofta är vidare från generation till generation. I själva verket är det inte ovanligt att någon att bära pälsen Barbour för 20-30 år, och sedan skicka det till barbour jacka herr outlet fabriken där de reparera eller återskapa pälsen, (om den har skadats eller slitits) tar det tillbaka till nästan som ny status för framtida generationer.

Sarah och Carly har pälsen är den Barbour Beadnell, en stil som är mer utrustade och har utformats särskilt för kvinnor. Den finns i flera färger: svart, marin, salvia, bark och rustik. Det finns också en Classic Beadnell som endast finns i olivolja.
Jag har en marinblå, ull peacoat jag köpt ca 12 år sedan från en kedja butik som inte längre i business. barbour outlet stockholm Det är bra för icke-regniga dagar men fungerar inte bra alls för regnigt väder. Så, jag bestämde mig att köpa en Beadnell för dessa regniga dagar ser vi ofta i Georgien.

barbour jacka dam outlet
Barbour jackor & rockar - läder jackor & vinterjackor för män bäst

Flera butiker har Beadnell men tyvärr detta sent på vintern de flesta butiker såldes ut alla utom Orvis. Jag beställde två (eftersom jag hade ingen aning om vilken storlek jag skulle behöva) med planer på att återvända oavsett vilken kappa passade till en närliggande Orvis.

Jag beställde en storlek 8 och en storlek 10. Jag bära brukar antingen en 6 eller 8 i toppar/jackor men jag visste att jag skulle vara klädd denna kappa med flera lager under. barbour damjacka malmö Eftersom jag är så kall-beskedlig, bär jag normalt en tunn långärmad tröja, följt av en vanlig skjorta, med en tröja över det. Så jag ville ha en kappa som bekvämt passar under alla dessa lager. När den kom och jag försökte på båda storlekarna, bestämde jag mig 8 var mycket stor nog att arbeta över flera lager och körde till en närliggande butik att returnera andra pälsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *