Barbour internationell Polarquilt jacka svart | Shop Barbour internationella kläder

Barbour internationell Polarquilt jacka svart roduktbeskrivning
Vår Barbour internationella Tourer polarquilt jacka representerar bra brittisk design vid dess finaste. Ett fastsatt bälte ger jackan en feminin siluett, medan dess quiltad textur, Axel patchar och tratt hals låna en smart finish. Rymliga fickor är perfekt för att lagra alla dina vardagliga väsentligheter eller värmer upp kyliga händer när temperaturen sjunker. Team med Rider stövlar och skinny jeans för kvintessensen lantlig stil.

Shop Barbour internationella kläder
Coat
Kant till kant
Zip infästning
Inte vattentät
100% polyester skal och foder
Maskintvätt 30° C

i_182261942_01_20130904

Vi hoppas du kommer att älska din nya saker men om du inte, du är välkommen att returnera dina varor kostnadsfritt. Här är hur man gör det:
Till en butik
Sätta dina objekt och inköpsbevis i butik inom 28 dagar från den dag ditt paket anländer, för full återbetalning via den ursprungliga betalningsmetoden.
Med Post

Barbour internationell Polarquilt jacka svart | Shop Barbour internationella kläder

Vänligen skicka din retur per post eller courier inom 28 dagar från den dag ditt paket anländer för en full återbetalning via den ursprungliga betalningsmetoden.
PayPal återbetalningar
Du kommer att behöva skicka tillbaka dina varor via post, om PayPal var din ursprungliga betalningsmetod och du vill ha återbetalning tillbaka till ditt konto. Om du gör din retur till en butik, kommer vi bara att kunna ge dig ett House of Fraser presentkort till samma värde. Du har fortfarande 28 dagar att returnera.
Internationella returer
Observera: om du returnera dina varor till oss från utanför Storbritannien, blir det på egen risk. Vi kan inte acceptera något ansvar för objekt förloras eller skadas under transporten. Det är ditt ansvar att betala eventuella leveranskostnader, tullar och skatter för att returnera ditt köp.

Stort värde, varm, bekväm och snygg. Normal i storleken

Discover Barbour International Perfekt passform
Normal i storleken är passande bättre detta år jämfört med flera jag provat på förra året. Tar en lite få brukade den sydda falsning inuti armar.
Ombonad och varm utan att vara skrymmande, bälte hjälper smal form.
Älska detta köp. Härlig matt svart!

Barbour International Polarquilt Jacket Black
En klassisk – elegant och vettig…
Jag har så många Barbour jackor, men detta är min favorit. Den skärp i midjan visar dina kurvor även om du bär en massa lager. Jag hålla detta ett för dagar ute till tävlingarna eftersom det är så smart.
Team med en klassisk Barbour mössa och halsduk att verkligen slå elementen.

Beskrivning +
Barbour International quiltade jackan är en del av den internationella samlingen – med inspiration från deras motorcykel arv och införliva det i stilar som kan bäras varje dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *